przez Prezes wtorek, 16 lut 2010, 14:54
(1) New Era
(2) G-Unit
(3) Yums
(4) Asortymentu, którego brakuje to :
Eleganckich ubrań, czyli swetrów, pulowerów, marynarek, spodni "na miarę" itp., oczywiście w rozsądnych rozmiarach. Często brakuje takich ubrań, a kupując w UrbanCity, pewniej się czuję, niżeli kupując na innej stronie internetowej, bądź aukcjach. W każdym razie, jeśli wychodzi coś podobnego, jak ostatni sweter firmy "Sir Benni Milles", to szybko znika, a jeśli jest coś podobnego, czy ogólnie rzecz biorąc eleganckiego, to niestety, ale ma za dużo wzorów, nadruków, czy innych grafik. Przykładem jest marynarka firmy "LRG". Osobiście podoba mi się bardzo, jednak ze względu na nadruki, hafty itp. oraz łaty na łokciach, trzeba ciężko się zastanowić, aby ją zakupić. Reasumując, tak jak wyżej napisałem, więcej ubrań na eleganckie wyjścia ze stonowaną rozmiarówką i małą ilością nadruków, haftów itp.
(5) Największa zaleta sklepu to :
Z pewnością szeroki asortyment sklepu. Można w nim znaleźć na prawdę ogromną ilość odzieży, obuwia itp. w szerokim zakresie firmowym jak i wzornictwa. W sklepie UrbanCity można zakupić od klipsów na spodnie, po kurtkę skórzaną. Nawet akcesoria typu ręczniki, klipsy na spodnie, czy frotki zachęcają do zakupu.
Jest to chyba jedyny sklep, który ma tak szeroki zakres asortymentu, aktualizując właściwie codziennie dostawę w dużych ilościach i właściwych cenach. Do tego dochodzą bardzo częste wyprzedaże, konkursy oraz gratisy w przesyłkach. To wszystko powoduje, że sklep jest ten nie tyle popularny, ale można na prawdę ubrać porządnie i za rozsądną cenę. Duże pole manewru mają sami klienci, bo to oni sami decydują o markach itp. znajdujących się na sklepie poprzez posty zawarte na tym forum. Mogę tylko dodać, że dotychczas lepszego sklepu nie spotkałem.
(6) Największa wada sklepu to :
Trudno tu cokolwiek wymienić, bo jak na razie nic mi nie przeszkadzało w obsłudze, czy samej realizacji zamówienia. Jeśli miałoby mi coś przeszkadzać, to na pewno to, że nie ma płyt z wiadomego rodzaju muzyki w asortymencie. Fakt, są, jednak to jednostkowe przypadki.
(7) W sklepie poprawiłbyś :
Jedyne co poprawiłbym w sklepie, to niektóre zdjęcia z modelem, który m.in widnieje na dresach "Urban Classics", ponieważ na niektórych przedstawieniach ubrań, wygląda na prawdę odrażająco, nie krytykując jego osoby.