Reklama

Konkurs 009 - zgłoszenia

Dla zarejestrowanych użytkowników forum sklep UrbanCity.pl przygotował konkursy z nagrodami

Konkurs 009 - zgłoszenia

Postprzez Lord poniedziałek, 15 lut 2010, 08:53

W tym temacie dajecie zgłoszenia do konkursu 009 odnośnie opinii o sklepie.
Proszę o zamieszczanie tylko zgłoszeń wszelkie dyskusje będą kasowane i nagradzane warnami.
Lord
Site Admin

Re: Konkurs 009 - zgłoszenia

Postprzez RoolAnd91 wtorek, 16 lut 2010, 13:50

(1) New Era
(2) Adidas
(3) ALTAMONT
(4) Bletki
(5) duży wybór, w miarę ceny ;) , częsta aktualizacja, wiele konkursów no i profesjonalizm .
(6) największa wada sklepu to brak wad ;)
(7) grafike strony ;p

;)
RoolAnd91

Postprzez greencreme wtorek, 16 lut 2010, 14:04

(1) K1X
(2) Hoodboyz
(3) Moro
(4) Ubrania dla dziewczyn
(5) Szybka przesyłka
(6) Brak modelek !
(7) Strategię marketingową
greencreme

Postprzez Reprezentant wtorek, 16 lut 2010, 14:06

(1) LRG
(2) UNK
(3) Yums
(4) Perfumy
(5) Duży wybór
(6) Nie ma wad
(7) Może troche grafike
Żyjmy tak jakby jutra miało nie być!
Reprezentant

Postprzez Kornal wtorek, 16 lut 2010, 14:09

(1) Urban Classics
(2) Mecca
(3) Champion
(4) Buty
(5) Niepowtarzalny asortyment
(6) Na stronie urbancity.pl w przeciwieństwie do Allegro...brak możliwości wyboru odbioru osobistego.
(7) Brak butiku/sklepu - wyraźnie niszowa działalność w Polsce, jeśli chodzi o odzież HH z USA - przydałby się!
I'm just willin' to be the bigger!
Kornal

Postprzez gregpro wtorek, 16 lut 2010, 14:10

1) K1X
2) Raw Blue
3) Moro
4) Okulary przeciwsłoneczne- najlepiej AVIATORY
5) Zgodność towaru z opisem, super jakość ubrań, częste promocje (chociaż ceny i tak są bardzo aktrakcyjne) i szybka przesyłka ;)
6) Brak dużego wyboru Dunk'ów (chociaż i tak jest dużo lepiej niż kiedyś)
7) Szatę graficzną strony, do ubrań i obsługi zastrzeżeń nie mam 8-)
Ostatnio edytowano wtorek, 16 lut 2010, 15:29 przez gregpro, łącznie edytowano 1 raz
gregpro

Postprzez Chri$u wtorek, 16 lut 2010, 14:15

(1) Akademiks
(2) Raw Blue
(3) Sean John
(4) Biżuteria
(5) Wielkość asortymentu,jakość produktów, bezproblemowe zamawianie no i oczywiście czas dostarczenia paczki.
(6) Ceny niektórych spodni
(7) Zakładkę BLOG na stronie bo jest niepotrzebna(Lans,Muzyka) wszystko to jest na Forum i właśnie w Blogu na stronie urbancity.pl dał bym odnośnik do Forum bo dużo osób nie wie wogle o forum.
Chri$u

Ostrzeżenia: 1

Postprzez openUmind wtorek, 16 lut 2010, 14:17

(1) Southpole
(2) Shutter Shades
(3) Player One
(4) Słuchawki
(5) Proporcjonalna cena, częste dostawy, dbanie o klienta, przejrzysty interface, skupianie klientów po przez forum
(6) Wyświetlanie zdjęć produktu
(7) Wyświetlanie zdjęć produktu, wygodniej było by bez klikania najeżdżać na dane zdjęcie by się powiększyło bez zbędnego klikania wstecz parę razy
"nigdy nie jestem, tym kim nie jestem"
openUmind

Postprzez Sadziu wtorek, 16 lut 2010, 14:23

(1) New Era
(2) Coogi
(3) Carhartt
(4) Zegarki, Perfumy
(5) Wysoka jakośc, szybka przesyłka, zaufanie do sklepu, dobre marki
(6) Brak
(7) Nic
Sadziu

Postprzez macik wtorek, 16 lut 2010, 14:24

(1)K1X
(2)Adidas
(3)Error
(4)Dresy
(5)Szybkie transakcje
(6)Niektóre ceny
(7)Szatę graficzną ewentualnie dodanie jakichś aplikacji we flash'u
macik

Postprzez beleggor wtorek, 16 lut 2010, 14:24

(1) RocaWear
(2) Shutter Shades
(3) Sean John
(4) Większy wybór butów (w szczególności konkretnych Nike'ów)
(5) Funkcjonalność
(6) Brak konkretnego programu lojalnościowego
(7) Dodał możliwość osobistego odbioru towaru. A może w przyszłości sklep nie tylko w formie internetowej?
...grawitacja to śmierć, musimy latać...
beleggor

Postprzez ziroo wtorek, 16 lut 2010, 14:25

(1) K1x
(2) Raw Blue
(3) Jigga Wear
(4) Butki
(5) Oferta sklepu
(6) Brak
(7) Brak
Ostatnio edytowano wtorek, 16 lut 2010, 14:28 przez ziroo, łącznie edytowano 1 raz
ziroo

Postprzez Karpiu23 wtorek, 16 lut 2010, 14:26

(1) Pelle Pelle
(2) Raw Blue
(3) Sean John
(4) buty w szczególności jordany
(5) bezproblemowy kontakt, sprawna obsługa, szybka wysyłka
(6) często brak większych rozmiarów butów np.: 13 US
(7) design strony
Karpiu23

Postprzez satek23 wtorek, 16 lut 2010, 14:27

1) New Era
2) UNK
3) Yums (fajne czapeczki :D)
4) Buty
5) Profesjonalizm, duży wybór, często można złapać coś dobrego na przecenie :)
6) Mały wybór bucików typu Dunki
7) Przy zdjęciach spodni dodałbym informacje jaki krój. Użytkownikom spodobalo by sie wyrażanie opini pod danymi ciuszkami.
satek23

Postprzez Zebid wtorek, 16 lut 2010, 14:31

(1) K1X
(2) Adidas
(3) Osiris
(4) Stosunkowo mało jest dodatków takich jak zegarki czy łańcuchy na szyje,rękę . Nie tylko takich firmowych ( jak np. naszyjnik od NY ) , ale również popularnych " kajdanow " rożnego rodzaju i z rożnych stopów . Fajnie gdyby pojawiły się też jakieś dobre perfumy czy wody toaletowe.
(5) Największą zaletą jest to, że wasza współpraca z m.in. Waldkiem Kasta,Guralem i innymi bardzo dobrze funkcjonuje. Osobiście uważam,że jest to jedna z najlepszych form promocji sklepu, bo wiadomo,że jeżeli widzimy w sklepie np. bluzę , którą ma na sobie DGE w teledysku chcemy ją kupić. To samo tyczy się zdjęć produktów gdzie modelami są w/w osoby. Co do obsługi klienta nie mam najmniejszych zastrzeżeń ,jest tak jak być powinno .
(6) "Największą" to zbyt dużo powiedziane,ale to co ja zauważyłem. Trochę za dużo bieli na stronie. Biały to śliczny kolor,ale można go ciekawie łączyć przez co wygląd strony byłby atrakcyjniejszy. I jeszcze odnośnie przelewów. Miałem raz taka sytuacje,ze po zakupie i wybraniu formy płatności konieczne jest natychmiastowe dokonanie wpłaty przez płatności.pl . Oczywiście jest to bardzo wygodne,ale czasami zdarza się,ze z rożnych przyczyn nie można od razu zrobić przelewu. Dlatego do wiadomości e-mail o potwierdzeniu zamówienia itp. dodałbym informacje o Waszym numerze konta i danymi do przelewu. Żeby potem nie marnować czasu na pisanie e-maili do Was z prośbą o te dane. Przyspieszyłoby to transakcje jeszcze bardziej.
(7) Poprawiłbym to o czym pisałem w punkcie 6. odnośnie przelewów. Poza tym ,na forum jest coś takiego jak "najlepsze fity" . Ciekawym pomysłem byłoby dodanie czegoś takiego na stronie sklepu. Czegoś takiego jak "fit tygodnia" wg. kogoś. Nie wiem czy macie takie możliwości, ale np "Fit tygodnia wg. Gurala" na głównej stronie , składający się z kompletnego ubioru od czapki po buty byłby fajna rzeczą. O gustach się podobno nie dyskutuje,ale mogłoby to pomoc wielu osobom, które chcą dobrze wyglądać a nie maja "zmysłu" by dobrze dobrać wszystkie części garderoby. A gdyby jeszcze dodać do tego zdjęcie osoby proponującej fit w tym właśnie ubiorze , możliwość zamówienia go w całości lub kilku elementów razem, a do tego jeszcze przy większym zamówieniu jakiś mały rabat, byłoby extra .
Zebid

Postprzez Mr Hood wtorek, 16 lut 2010, 14:33

(1)Hoodboyz
(2)UNK
(3)Makaveli
(4)Buty
(5)Ciekawie wykonane projekty ubrań oraz duży wybór
(6)Nikt nie jest idealny ale wad nie wiedzę
(7)Nic, jest okey podoba mi się
Mr Hood

Postprzez OPijok wtorek, 16 lut 2010, 14:36

1) Southpole.
2) G-unit.
3) Error.
4) Zegarki, blingi, grilzz, okulary, więcej duragów i chust.
5) Dużo zdjęć jednego produktu co brakuje w niektórych sklepach, dobre pogrupowanie całego asortymentu, i ceny lepsze niż u konkurencji.
6) Nie wykryłem żadnej.
7) Nic
OPijok

Postprzez rlk120 wtorek, 16 lut 2010, 14:37

(1) K1X
(2) Adidas
(3) Sean John
(4) Buty
(5) Szybka wysyłka
(6) Ceny niektórych produktów
(7) Wygląd strony
rlk120

Postprzez youngtaz wtorek, 16 lut 2010, 14:38

(1) Ecko
(2) Sir Benni Miles
(3) PLNY
(4) Stoprocent
(5) Szybka wysyłka i dobra cena, profesjonalizm, bycie ze wszystkim na bieżąco
(6) Słaba reklama w internecie
(7) Promocje i rabaty dla najczęściej kupujących użytkowników (wzór - punkty rabatowe)
"Mam beef, mam flow, mam tak jak nikt wyje*ane w to!"
youngtaz

Postprzez Rajman-WKO wtorek, 16 lut 2010, 14:39

(1) New Era.
(2) Raw Blue.
(3) 7TH 3HIRTY 8IGHT.
(4) Buty / Biżuteria.
(5) Duzy asortyment, ceny, profesjonalne podejscie do klienta, szybka przesylka.
(6) Brak możliwości oceny przedmiotu, dodania do niego swojej opinii.
(7) Graficznie belke gdzie jest napis Blog, Kontakt itd, malo profesjonalna czcionka.
"Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić!"
http://www.youtube.com/RajManU2b
Rajman-WKO

Postprzez matador wtorek, 16 lut 2010, 14:48

(1) New Era
(2) G-Unit
(3) MC Wear
(4) Mogłoby być więcej butów ( sczególnie dunków)
(5) Bardzo duży wybór ubrań oraz częste dostawy, jasno i przejrzyście opisane produkty, profesjonalizm pod każdym względem, sklep jest godny zaufania,
(6) Brak wad, oby tak dalej!
(7) Nic bym nie zmienił, wszystko jest na swoim miejscu.
matador

Postprzez Tokash wtorek, 16 lut 2010, 14:50

(1) Stoprocent
(2) Supra
(3) Rydel House
(4) Koszulek polo, fakt faktem coś tam jest ale raczej nic ładnego i ciekawego.
(5) Duży wybór a jednocześnie różnorodność produktów.
(6) Niektóre ceny mocno przesadzone, no i kłują mnie w oczy lekko te pseudo "promocje" (tzn na stroncę każdy nowy produkt jest odrazu przeceniony tzn tak ma wyglądać jakby był przeceniony)
(7) Design strony WWW(a właściwie sama kolorystyka, zostawcie prosty kod bez flashów, wtyczek i nie potrzebynch bajerów zmieńcie tylko kolorystykę), lekko przesadzacie z "czarnymi modelami". Do rasisty mi dużo brakuje, ale to też taka lekka przesada jak w polskim sklepie modelem nie jest rdzenny polak, a potem dziwić się że w Pl nie ma już polaków. Co do ubrań napisałbym też czy to krój baggy, slim itp.
Tokash

Postprzez Antek_And1 wtorek, 16 lut 2010, 14:52

(1) Zdecydowanie New Era
(2) Stoprocent, nie lubię tych ciuchów jakoś. Ale nie ma tego dużo na szczęscie ;]
(3) jakby się udało to PLNY, wtedy juz mógłbym wszystkie ciuchy kupować w UC
(4) Jakieś blingi dobrej jakości, o to ciężko w PL bardzo , może sprowadzane z Iced-out.biz , albo coś w tym stylu, no i aktualnie krótkie dżinsy, ale to zrozumiałe zimą ;]
(5) szeroooooki asortyment
(6) Jak narazie sposób rozstrzygania konkursów, mam nadzieję że to się zmieni ;]
(7) Sposób rozstrzygania konkursów, oprócz tego jest chyba idealnie <3
I'm So Hood (Listen)
I Wear My Pants Below My Waist
And I never dance when I'm in this place
'Cause You And Your Man Is Planning To Hate (I'm So Hood)
Antek_And1

Postprzez Prezes wtorek, 16 lut 2010, 14:54

(1) New Era
(2) G-Unit
(3) Yums
(4) Asortymentu, którego brakuje to :
Eleganckich ubrań, czyli swetrów, pulowerów, marynarek, spodni "na miarę" itp., oczywiście w rozsądnych rozmiarach. Często brakuje takich ubrań, a kupując w UrbanCity, pewniej się czuję, niżeli kupując na innej stronie internetowej, bądź aukcjach. W każdym razie, jeśli wychodzi coś podobnego, jak ostatni sweter firmy "Sir Benni Milles", to szybko znika, a jeśli jest coś podobnego, czy ogólnie rzecz biorąc eleganckiego, to niestety, ale ma za dużo wzorów, nadruków, czy innych grafik. Przykładem jest marynarka firmy "LRG". Osobiście podoba mi się bardzo, jednak ze względu na nadruki, hafty itp. oraz łaty na łokciach, trzeba ciężko się zastanowić, aby ją zakupić. Reasumując, tak jak wyżej napisałem, więcej ubrań na eleganckie wyjścia ze stonowaną rozmiarówką i małą ilością nadruków, haftów itp.

(5) Największa zaleta sklepu to :
Z pewnością szeroki asortyment sklepu. Można w nim znaleźć na prawdę ogromną ilość odzieży, obuwia itp. w szerokim zakresie firmowym jak i wzornictwa. W sklepie UrbanCity można zakupić od klipsów na spodnie, po kurtkę skórzaną. Nawet akcesoria typu ręczniki, klipsy na spodnie, czy frotki zachęcają do zakupu.
Jest to chyba jedyny sklep, który ma tak szeroki zakres asortymentu, aktualizując właściwie codziennie dostawę w dużych ilościach i właściwych cenach. Do tego dochodzą bardzo częste wyprzedaże, konkursy oraz gratisy w przesyłkach. To wszystko powoduje, że sklep jest ten nie tyle popularny, ale można na prawdę ubrać porządnie i za rozsądną cenę. Duże pole manewru mają sami klienci, bo to oni sami decydują o markach itp. znajdujących się na sklepie poprzez posty zawarte na tym forum. Mogę tylko dodać, że dotychczas lepszego sklepu nie spotkałem.

(6) Największa wada sklepu to :
Trudno tu cokolwiek wymienić, bo jak na razie nic mi nie przeszkadzało w obsłudze, czy samej realizacji zamówienia. Jeśli miałoby mi coś przeszkadzać, to na pewno to, że nie ma płyt z wiadomego rodzaju muzyki w asortymencie. Fakt, są, jednak to jednostkowe przypadki.

(7) W sklepie poprawiłbyś :

Jedyne co poprawiłbym w sklepie, to niektóre zdjęcia z modelem, który m.in widnieje na dresach "Urban Classics", ponieważ na niektórych przedstawieniach ubrań, wygląda na prawdę odrażająco, nie krytykując jego osoby.
Prezes

Postprzez Kedar wtorek, 16 lut 2010, 14:57

(1) Southpole
(2) Raw Blue
(3) Makaveli
(4) Słuchaweczek
(5) Dobrze wykonywane opisy produktów (tyle % tego i tyle tego) ,szybka bezproblemowa wysyłka ,konkursy w których każdy może się odnaleźć
(6) Zbyt szybko znikające produkty , które w krótkim czasu po pojawieniu się zostają wykupione xD
(7) Wy edytować trochę TOP10 na np. top dwóch ostatnich dni , tygodnia i miesiąca albo coś w ten typ.
Ostatnio edytowano wtorek, 16 lut 2010, 15:25 przez Kedar, łącznie edytowano 1 raz
Kedar

Następna strona

Odpowiedz

Powrót do Konkursy